Hur det hela började

Jag är uppvuxen på ett lantbruk med en lastbilskörande pappa. Man kan säga att det var oundvikligt att inte få kontakt med maskiner, traktorer och lastbilar. Som lantbarn fick man tidigt lära sig att ta ansvar och vara självgående. Detta gjorde också att jag blev väldigt trygg i mig själv och aldrig rädd för att prova på något nytt i livet.

- livet blir roligare med utmaningar!

Givetvis tog jag körkort så fort det bara gick och kort därefter köpte jag min första lastbil. Under det första året drev jag enskild firma, men snart insåg jag att det var Aktiebolag som gällde och M. Gustdolf Åkeri kom till världen. Vid denna tiden for jag runt på vägarna i hela Svea rike, men snart drog rastlösheten mig vidare. Jag sökte nya utmaningar och nya körningar till bland annat Europa gjorde så att jag blev tvungen att anställa min första lastbilschaufför för att kunna behålla mina kunder. En av utmaningarna under historiens gång är det besvärliga vägnätet i Norge, där man fick lära sig vad snökedjorna skulle användas till. Med tiden fick jag köpa fler lastbilar och på den vägen är det...

Har man inga problem så blir det inte heller någon utveckling.
Jag säger i princip aldrig nej till några uppdrag, jag kommer hellre med lösningar. Med kontaktnät och en stark vilja har inget varit omöjligt hittills.